Banaan en vanille smoothie met verse kaas

Voor de smoothie:
- 2 bananen (in schijfjes bevroren)
- 1 eetlepel ahornsiroop
- 0,5 theelepel vanille-extract
- 150 g Campina Verse Kaas Mager
Voor de afwerking:
- 0,5 kiwi's (in schijfjes)
- 50 g frambozen
- 30 g blauwe bessen
- 2 muntblaadjes
- 1 theelepel hennepzaadjes
- 0,3 theelepel chiazaadjes
- 5 pecannoten (gecrushed)
Aan de slag
- Neem de bananenschijfjes 10 minuten voor gebruik uit de diepvries.
- Doe de bevroren bananenschijfjes, de Campina Verse Kaas Mager,de ahornsiroop en het vanille-extract in een blender. Blend alles tot een gladde massa.
- Schenk de smoothie in een kom. Garneer de smoothie bowl met de kiwischijfjes, frambozen, blauwe bessen, muntblaadjes, hennepzaadjes, chiazaadjes en gecrushte pecannoten. Serveer onmiddellijk.