nl fr
85145437 Yoghurt Websiteaanpassing 3000x2000 v2 NL

Campina Slagroom (40% vet) is heel snel en makkelijk op te kloppen. Het is de ideale basis voor al je desserts en hartige gerechten. Tip van Campina voor het maken van de perfecte verse slagroom: bewaar de slagroom tien minuutjes in de diepvriezer voor je aan het opkloppen begint.


Campina Volle Room (33% vet) kan je opkloppen en moeiteloos verwerken in tal van warme en koude gerechten. De natuurlijke volle smaak van deze echte room zorgt voor een schitterend resultaat.

Campina Lichte/Culinaire Room (20% vet) is ideaal voor dagelijks gebruik. De room bevat 33% minder calorieën dan volle room en heeft toch diezelfde volle smaak. Deze room bindt snel en is perfect geschikt om sauzen in te koken, soepen romig te maken en om gratins, quiches en pastagerechten te verrijken. Deze room geeft een zeer mooie, gladde binding.
Campina Room Specialiteit (4% vet) heeft een verlaagd vetgehalte. Dankzij dit lijnvriendelijke product geef je al je gerechten een verfijnde, romige toets met veel minder calorieën.

Campina Zure Room (30% vet) geeft je gerechten een lichtzure, frisse toets en kan perfect verwerkt worden in warme & koude gerechten.

Campina Lichte Zure Room (15% vet) geeft je gerechten een lichtzure, frisse toets en is een ideaal alternatief voor mayonaise: het geeft een frissere smaak en bevat minder calorieën.