Overnight oats avec yaourt grec, miel, pomme, cannelle et noix
Testez ces délicieux overnight oats. Avec du yaourt grec, du miel, de la pomme, de la cannelle et des noix. Rempli de protéines, incroyablement savoureux.
Ingrédients
- 150 g de Campina High Protein Greek 1,5 % de matière grasse
- 40 g de flocons d’avoine
- 1 cuillère à soupe de miel
- ½ pomme râpée
- Une pincée de cannelle
- 10 noix grossièrement hachées
Préparation
- Rasp een halve appel.
- Meng in een ontbijtkom de Griekse yoghurt, havermoutvlokken, honing, geraspte appel en kaneel goed door elkaar. Extra eiwitten? Ga dan voor 200 gram Griekse yoghurt.
- Dek de kom af en laat deze een nacht staan in de koelkast. Zo neemt de havermout de smaken goed in zich op.
- Haal het kommetje de volgende ochtend uit de koelkast en roer het geheel nog even goed door.
- Strooi de grof gehakte walnoten over de overnight oats.
- Eet smakelijk!